-
چطور یک آشپز ماهر و حرفهای شویم؟
پنجشنبه 14 شهریور 1398 18:46
آیا زمانی که نوبت به آشپزی شما میرسد، اطرافیان به غذایتان دهن¬کجی میکنند؟ آیا در آشپزخانه احساس ناامیدی میکنید؟ این مراحل را دنبال کنید، شاید دفعه بعد که نوبت به آشپزی شما برسد، لبخند بر لب اطرافیانتان بنشیند! قسمت اول: افزایش گزینههای انتخابی 1. روش پختوپز خود را تغییر دهید اگر آنچه تاکنون انجام دادهاید، باز...
-
طرز تهیه پودینگ برنج فوقالعاده خوشمزه و مقوی برای دسر
یکشنبه 10 شهریور 1398 18:48
0 پسندی تهیه پودینگ برنج، یک روش فوقالعاده برای استفاده از برنج باقیمانده است. در صورتی که پودینگ را گرم صرف کنید، بهراحتی تبدیل به غذایی آرامشبخش در یک شب سرد زمستانی میشود و در صورتیکه سرد صرف گردد، تبدیل به غذایی طراوتبخش در یک روز گرم تابستانی خواهد شد. راههای بیشماری برای تهیه پودینگ برنج وجود دارد، از...
-
آموزش ذوب کردن شکلات بر روی کیک (بن ماری کردن)
سهشنبه 25 تیر 1398 18:53
0 پسندیدن شکلات ذوب شده در بسیاری از دستورالعملها مورد استفاده قرار میگیرد. برای آموختن شیوه درست ذوب کردن شکلات بر روی کیک (بن ماری کردن) ، راهنمای گام به گام زیر را مطالعه نمایید. لوازم مورد نیاز یک عدد چاقوی دندانهدار یا چاقوی سرآشپز برای خرد کردن شکلاتها، یک تخته برش، بشقاب، کاسه مقاوم به حرارت، دیگ دوجداره،...
-
کوکی با تکههای شکلات و کارامل
چهارشنبه 11 اردیبهشت 1398 13:22
کوکی با تکههای شکلات و کارامل این کوکیهای لذیذ کاملاً ترد بوده و مملو از تکههای شکلات و کارامل است. روزهایی که به خوراکیهای شیرین اشتیاق داریم؛ این کوکیها به همراه یک فنجان قهوه یا شیر چارهی کارمان خواهند بود. کارامل و شکلات در کنار هم جفتی بینظیر بوده و طعم و مزهی آنها بهخوبی با یکدیگر آمیخته میشود. این...
-
۱۰ راز پخت کیکهای لذیذ
سهشنبه 10 اردیبهشت 1398 13:24
۱۰ راز پخت کیکهای لذیذ رازهای پخت کیک اگر در روند پخت کیک ، تمام بخشهای اندازهگیری، الک کردن مواد و ترکیب کردن آنها بیش از آنکه برای شما جالب باشد، مشابه کلاسهای علمی خسته کننده است؛ با ما همراه باشید. با این ۱۰ راز پخت کیک که در این مقاله به شما معرفی خواهیم کرد، هر نوع کیکی را فتح میکنید و حین انجام آن لذت...
-
آموزش گام به گام روکش کردن روی کیک
دوشنبه 9 اردیبهشت 1398 13:22
آموزش گام به گام روکش کردن روی کیک این نکات ساده را دنبال کنید تا روی کیکهای خود را مانند افراد حرفهای روکشی نمایید. گام ۱: ملزومات روکش کردن یک شانهی اسپاتولا تهیه کنید؛ سطح پوشش بزرگ این وسیله کمک میکند تا پوشش روی کیک را به طور کامل پخش کنیم. برای یک پایه محکم، از مقواهای دایرهای یا یک ظرف کیکپزی برعکس...
-
برگر سبزیجات با لوبیا و سیبزمینی شیرین
چهارشنبه 28 فروردین 1398 20:12
برگر سبزیجات با لوبیا و سیبزمینی شیرین اگر شما نیز مثل بعضی افراد، عاشق درست کردن برگرهای خاص هستید، این دستور پخت مناسب شماست. در این پست، طرز تهیه برگر لوبیا سیاه و سیبزمینی شیرین را خواهیم آموخت. احتمالاً این برگرها، بهتر از همه برگرهایی است که تاکنون در انواع رستورانها خوردهاید. محتویات این برگر لذیذ،...
-
پاستا اسفناج با کلم بروکلی وگان ایتالیایی
دوشنبه 26 فروردین 1398 20:14
پاستا اسفناج با کلم بروکلی وگان ایتالیایی در این مقاله قصد داریم کلم بروکلی تازه و فلفل دلمهای را با مقدار زیادی اسفناج سرخ شدهی لذیذ و کمی سرکه بالزامیک مخلوط کنیم. با ترکیب همهی این مواد به همراه مقداری آب پاستا (آبی که در آن پاستا به جوش آمده و پخته شده) سس پاستا لطیف و رقیق شده و در نهایت پاستای بینظیری در...
-
دستور پخت پودینگ دانهی چیا :آشپزی وگان
شنبه 24 فروردین 1398 23:47
دستور پخت پودینگ دانهی چیا :آشپزی وگان بهترین پودینگ دانه چیا مرکبات تازه، وانیل و عسل همراه مناسبی برای دانهی چیا هستند؛ به خصوص اگر از خامهی خانگی با شیر غلات استفاده میکنید. همچنین میتوانید از فروشگاه مواد غذایی شیر بادام یا شیر نارگیل خریداری کنید. این دستور پخت آسان به هیچ وجه نیازی به پخت و پز ندارد؛ تنها...
-
آشپزی پیتزا وگان ایتالیایی پستو کلم کالی
پنجشنبه 22 فروردین 1398 23:34
آشپزی پیتزا وگان ایتالیایی پستو کلم کالی در این مقاله پیتزایی باب سلیقهی طرفداران کلم کالی معرفی خواهد شد. پیتزای پستو کلم کالی با موزرلا طلایی و کلم ترد روی سطح آن. کلم کالی در فصل زمستان با قیمت پایین در دسترس همگان قرار دارد و همچنین میتوانید در هر لقمهی این پیتزا از طعم لذیذ گردوی لذت ببرید. برخی برای بی غلات...
-
کوکی وگان با تکههای شکلات
چهارشنبه 21 فروردین 1398 19:04
کوکی وگان با تکههای شکلات این کوکیها بسیار خوشمزه و آماده کردن آنها فوقالعاده آسان است. خمیر کوکی نیاز دارد تا ۳۰ دقیقه درون یخچال خنک شود و کاملاً ارزش صبر کردن را دارد! کوکی شکلاتی وگان نکتهی شگفت انگیز دیگر وگان بودن این کوکیها است (عدم استفاده از فراوردههای حیوانی در روند پخت). در دستور پخت این کوکی، کره یا...
-
اسپاگتی سبزیجات وگان
سهشنبه 20 فروردین 1398 20:09
اسپاگتی سبزیجات وگان امروز در این مقاله، دستورالعملی از یک کتاب آشپزی به نام پخت و پز تازه ایتالیایی برای نسل جدید به اشتراک گذاشته میشود. اسپاگتی یک ظرف پاستای سبک به همراه بخش زیادی از مواد اولیه اساسی است. مواد تشکیل دهندهی این اسپاگتی کمی نمکین است، بنابراین اگر طرفدار زیتون و کیپرها نیستید، بهتر است این غذا را...
-
۱۰ روش سالم پختن میوهها و سبزیجات
جمعه 16 فروردین 1398 00:51
۱۰ روش سالم پختن میوهها و سبزیجات ۱- استفاده از فر هر یک از میوهها و سبزیجات زیر را با استفاده از فر بپزید و طعم عالی از آنها را تجربه کنید. ۱- سیبزمینی سرخکرده: سیبزمینیهای شیرین را به تکههای کوچکتر برش دهید و مقداری روغن، نمک و فلفل اضافه کنید. ۲- هلوی پخته شده به عنوان یک میان وعدهی شیرین. هلوها را از وسط...
-
۵ روش تهیه چیپس سبزیجات
سهشنبه 6 فروردین 1398 00:49
۵ روش تهیه چیپس سبزیجات سبزیجاتی که در فر پخته میشوند به شکل چیپس و اسنکهای گیاهی خوشمزه درمیآیند و طرز تهیهی آنها بسیار آسان است. طعمهای خوشمزه و متفاوتی از آنها را امتحان و میل کنید. این چیپسهای ساده و گیاهی را میتوان در عرض چند دقیقه درست کرد و در عرض چند ثانیه نیز میل کرد. همهی آنها در دمای ۱۶۰ تا ۱۸۰...
-
کدو سبز سرخ کرده همراه با کره و سیر
شنبه 11 اسفند 1397 11:41
کدو سبز سرخ کرده همراه با کره و سیر کدو سبز سرخ کرده یک خوراک سریع، آسان و سالم است. خوشمزگی نیز یکی از اصلیترین ویژگیهای این خوراک محسوب میشود. این بار، قصد داریم تا طرز تهیهی آسان و سریع کدوسبز را بر روی اجاق به شما آموزش دهیم. فقط و فقط پنج دقیقه برای طبخ آن لازم است، سپس، بلافاصله آمادهی خوردن است! طرز پخت...
-
کدو سبز سرخ کرده همراه با کره و سیر
شنبه 11 اسفند 1397 11:41
کدو سبز سرخ کرده همراه با کره و سیر کدو سبز سرخ کرده یک خوراک سریع، آسان و سالم است. خوشمزگی نیز یکی از اصلیترین ویژگیهای این خوراک محسوب میشود. این بار، قصد داریم تا طرز تهیهی آسان و سریع کدوسبز را بر روی اجاق به شما آموزش دهیم. فقط و فقط پنج دقیقه برای طبخ آن لازم است، سپس، بلافاصله آمادهی خوردن است! طرز پخت...
-
دستور پخت بروکلی کباب شده
جمعه 10 اسفند 1397 18:43
دستور پخت بروکلی کباب شده این دستورالعمل روشی کلاسیک را آموزش میدهد و از آن دسته دستور بختهایی است که شما باید همیشه آن را به کار ببرید. با این دستور پخت، حتی آنهایی که به کلم بروکلی هیچ علاقهای هم ندارند، عاشق آن میشوند. ممکن است قبلاً با دستورالعملهای دیگری برای پخت کلم بروکلی آشنا شده باشید. مثل کلم بروکلی...
-
دستور پخت فریتاتای سیبزمینی با فلفل مکزیکی
پنجشنبه 9 اسفند 1397 18:39
دستور پخت فریتاتای سیبزمینی با فلفل مکزیکی در این مقاله دستور پختی بسیار آسان برای فریتاتا همراه با سیبزمینی له شده، گشنیز تازه، پنیر و چیپتول (فلفل مکزیکی) در سس ادوبو (سس فلیپینی) ارائه میشود. برای تهیه این غذای خوشمزه، کافی است نگاهی به یخچال بیندازید و به دنبال وعدههای غذایی که از دیروز و پریروز مانده باشید....
-
دستور پخت نان شکلاتی و آبدار کدو سبز
چهارشنبه 8 اسفند 1397 00:06
دستور پخت نان شکلاتی و آبدار کدو سبز این نان شکلاتی که به نام کدو سبز یا زوکینی شناخته میشود، به شدت آبدار و خوشمزه است و در هنگام خوردن، باید مدام به خودتان یادآوری کنید که مغز آن پر از سبزیجات مقوی است. این نان لذیذ نه تنها سریع پخته میشود، بلکه دستورالعملی ساده دارد. نان شکلاتی کدو سبز هم دقیقاً همینطور است. اول...
-
دستور پخت لازانیای سبزیجات رژیمی
سهشنبه 7 اسفند 1397 12:23
دستور پخت لازانیای سبزیجات رژیمی استفاده از سبزیجات لطیف، سس گوجهفرنگی ساده و مقداری پنیر باعث میشود که لازانیای سبزیجات به غذای محبوب شما تبدیل شود. درست است که لازانیای گوشت طرفدار بیشتری دارد ولی وقتی یک تکه از لازانیای سبزیجات را بخورید اصلاً کمبود گوشت را احساس نخواهید کرد. آماده کردن این لازانیا زمان زیادی...
-
طرز تهیه بهترین سالاد ماکارونی
دوشنبه 6 اسفند 1397 12:22
طرز تهیه بهترین سالاد ماکارونی سالاد ماکارونی تازه از سبزیجات تند، پنیر پیتزای تازه و سس خانگی ساده تشکیل شده است. درست کردن سالاد ماکارونی آسان است و مواد تشکیل دهنده آن ساده و قابل تغییر هستند. بهطوری که شما در هر فصل میتوانید با سبزیجات مربوط با آن فصل سالاد ماکارونی دلخواه خودتان را درست کنید. کل زمان لازم برای...
-
طرز تهیه همبرگر گیاهی
یکشنبه 5 اسفند 1397 16:32
طرز تهیه همبرگر گیاهی چگونه میتوانیم یک همبرگر گیاهی خوشمزه و پر از سبزیجات دلچسب درست کنیم؟ این همبرگرهای گیاهی خوشمزه دارای فیبر زیاد (۵ گرم) هستند و یک تکه کوچک از آنها ۲۰۰ کالری انرژی به بدن میرساند. چگونه بهترین همبرگر گیاهی را درست کنیم؟ ما در اینجا قصد تقلید از همبرگرهای گوشتی را نداریم چون واقعاً تقلید...
-
طرز تهیه اسموتی زغال اخته و موز
شنبه 4 اسفند 1397 16:31
طرز تهیه اسموتی زغال اخته و موز این دستور اسموتی ، باعث میشود که به مدت چند ساعت احساس شادی کنید. خوردن مقدار کمی اسموتی تقریباً ۳ گرم فیبر و ۵ گرم پروتئین، در اختیار بدن شما قرار میدهد. اسموتی طعم شیرین، خامهای و تازهای دارد. با استفاده از این دستور تهیه و مقدار مواد تعیین شده تقریباً یک لیوان اسموتی بزرگ یا دو...
-
دستور پخت آسان کلوچهی کرهای
جمعه 3 اسفند 1397 16:30
دستور پخت آسان کلوچهی کرهای در اینجا با طرز پخت کلوچه کرهای آشنا میشوید که بوی لیمو و طعم عالی پرتقال دارد. با استفاده از این دستور میتوان کلوچههای بسیار ظریف و باریک درست کرد و آنها را همراه با یک فنجان قهوه میل کرد. درست کردن کلوچهها با این دستور فقط کمی سخت است! همهی مواد داخل مخلوطکن قرار داده میشود و...
-
معجون جو دو سر پرک با توتفرنگی و موز
پنجشنبه 2 اسفند 1397 20:26
معجون جو دو سر پرک با توتفرنگی و موز معجون جو دو سر پرک که از تکههای موز و توتفرنگی و مقدار زیادی شکلات تشکیل شده است، بسیار محبوب است. این معجون برای صبحانه بسیار مناسب است و اگر زمان کافی ندارید که صبح آن را درست کنید، میتوانید از شب قبل آن را آماده کنید و قسمت پخت آن برای صبح نگه دارید. دستور پخت این معجون با...
-
طرز تهیه پنکیک موز عالی
چهارشنبه 1 اسفند 1397 20:24
طرز تهیه پنکیک موز عالی در پنکیک موز از باتر میلک و برخی ادویههای خوش عطر استفاده میشود. این پنکیکها را میتوان در کمتر از ۳۰ دقیقه درست کرد که باب دل تمام کسانی است که خواهان غذاهای خوشمزه هستند. نکته: از آنجایی که باتر میلک به سختی در فروشگاهها پیدا میشود، برای تهیه آن میتوان ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو...
-
طرز تهیه سیبزمینی سرخ شده نرم و ترد
سهشنبه 30 بهمن 1397 20:23
طرز تهیه سیبزمینی سرخ شده نرم و ترد چگونه سیبزمینیهای قهوهای شبیه سیبزمینی سرخ شده رستورانها درست کنیم؟ طرز تهیهی سیبزمینی سرخ شده نرم و ترد برخی مشکلاتی در مورد سرخ کردن سیبزمینی وجود دارد، یکی از آنها این است که اکثراً سیبزمینیهای سرخکرده خانگی حالت خشکی دارند. همچنین باید سیبزمینیهای پوست گرفته...
-
دستورالعمل تهیهی مافین موز و زغالاخته
دوشنبه 29 بهمن 1397 20:20
دستورالعمل تهیهی مافین موز و زغالاخته در اینجا با طرز تهیهی مافین زغالاخته و موز آشنا میشوید. در این مافین ها از حبوبات، موزهای رسیده و شکر کمی استفاده شده است که مهمتر از اینها، طعم فوقالعادهی آن است. چگونه مافینهایی سالم با طعم فوقالعاده درست کنیم؟ رابطهی بین مافینها و دستور پخت آنها واقعاً خیلی جالب...
-
دستور پخت آسان کلوچهی کرهی بادامزمینی بدون آرد
یکشنبه 28 بهمن 1397 20:22
دستور پخت آسان کلوچهی کرهی بادامزمینی بدون آرد کلوچهی کره بادامزمینی ، کلوچهای بسیار خوشمزه و محبوب است که در آن به هیچ وجه از کره، آرد و شیر استفاده نمیشود. این دستور پخت بر اساس یک دستورالعمل قدیمی کلوچه کره بادامزمینی است که ۳ عنصر اصلی آن، کره بادامزمینی، شکر و تخممرغ است. در ادامه برخی مواد اضافی مطرح...
-
سالاد شیرازی با دستور و طعمی متفاوت
شنبه 27 بهمن 1397 22:23
سالاد شیرازی با دستور و طعمی متفاوت این سالاد خوش رنگ متشکل از تکههای گوجهفرنگی، پیاز و خیار را با هر غذای دیگری میل کنید. این سالاد از گوجهفرنگی، پیاز، خیار، جعفری و سس دلخواه ساخته شده است و بسیار تُرد، خوشطعم و گیاهی است. برای دیدن نکات مرتبط با نحوهی تهیهی این سالاد به تیتر دستور تهیهی سالاد شیرازی مراجعه...