دسر اسفناج و کنگر فرنگی

چطور دسر اسفناج و کنگر فرنگی درست کنیم؟

مواد لازم جهت تهیه دسر اسفناج و کنگر فرنگی

  • ۱ فنجان اسفناج منجمد خرد شده که یخ آن باز شده باشد
  • ۵ فنجان مغز کنگر فرنگی منجمد خرد شده که یخ آن باز شده باشد
  • ۱۷۰ گرم پنیر خامه‌ای
  • ۱/۴ فنجان خامه ترش
  • ۱/۴ فنجان سس مایونز
  • ۱/۳ فنجان پارمیزان
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
  • ۱/۴ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چای‌خوری پودر سیر

دستور پخت

اسفناج و کنگر فرنگی را در ۱ فنجان آب بجوشانید تا غلیظ شده و آب آن کشیده شود. آب آن را دور بریزید و سپس پنیر خامه‌ای را به مدت ۱ دقیقه یا تا وقتی که گرم و نرم شود حرارت دهید. سایر مواد را مخلوط کرده و داغ سرو کنید.

 

منبع:چطورپدیا

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.