دسر اسفناج و کنگر فرنگی

چطور دسر اسفناج و کنگر فرنگی درست کنیم؟

مواد لازم جهت تهیه دسر اسفناج و کنگر فرنگی

  • ۱ فنجان اسفناج منجمد خرد شده که یخ آن باز شده باشد
  • ۵ فنجان مغز کنگر فرنگی منجمد خرد شده که یخ آن باز شده باشد
  • ۱۷۰ گرم پنیر خامه‌ای
  • ۱/۴ فنجان خامه ترش
  • ۱/۴ فنجان سس مایونز
  • ۱/۳ فنجان پارمیزان
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز
  • ۱/۴ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چای‌خوری پودر سیر

دستور پخت

اسفناج و کنگر فرنگی را در ۱ فنجان آب بجوشانید تا غلیظ شده و آب آن کشیده شود. آب آن را دور بریزید و سپس پنیر خامه‌ای را به مدت ۱ دقیقه یا تا وقتی که گرم و نرم شود حرارت دهید. سایر مواد را مخلوط کرده و داغ سرو کنید.

 

منبع:چطورپدیا

چطور ظرف صبحانه اسفناج و پنیر آماده کنیم؟

چطور ظرف صبحانه اسفناج و پنیر آماده کنیم؟

صرف یک وعده صبحانه‌ی سالم و کامل مانند این غذا که شامل مخلوط سیب‌زمینی سرخ شده و تخم‌مرغ بوده و در مجموع ۷۰۰ کیلو کالری دارد موجب کاهش سطح آنزیم گرلین، هورمون گرسنگی شده و تمایل فرد به صرف میان وعده را در طول روز کاهش می‌دهد. علاوه بر این تحقیقات نشان می‌دهد که دریافت قسمت اعظمی از کالری روزانه در اوایل روز می‌تواند سبب کاهش وزنفرد شود. اگر به دنبال صبحانه‌ای سبک‌تر هستید، دستور پخت صبحانه اسفناج و پنیر را به دو روش می‌توان سرو کرد.

مواد لازم صبحانه اسفناج و پنیر

  • ۱ عدد سیب‌زمینی ترد کوچک پوست کنده (حدود ۲۵۰ گرم)
  • ۱ تکه گوشت کم‌چرب
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون تصفیه نشده
  • ۳ عدد فنجان کوچک اسفناج
  • ۱/۸ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۲ عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • ۲/۳ فنجان پنیر چدار خرد شده (۴۵ گرم)
  • فلفل تازه

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

دستور پخت صبحانه اسفناج و پنیر

۱- با چنگال قسمت‌های از سیب‌زمینی را سوراخ کرده و به مدت ۴ دقیقه در ماکروویو با درجه حرارت بالا قرار دهید. سپس بگذارید تا ۵ دقیقه خنک شود و بعد آن را به قطعات نگینی ۱٫۵ سانتی خرد کنید.

۲- در همین بین، گوشت را در یک قالب متوسط روی حرارت ملایم رو به بالا تا زمان ترد شدن طبخ کنید. سپس گوشت را از قالب درآورید اما اجازه دهید چربی آن در ظرف بماند. سیب‌زمینی نگینی و روغن را به ظرف اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تا تغییر رنگ سیب‌زمینی‌ها سرخ کنید. سپس اسفناج را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تا نرم شدن اسفناج هم بزنید. سپس به آن نمک اضافه کنید.

۳- وسط مخلوط سیب‌زمینی و اسفناج دو حفره ایجاد کرده و هر تخم‌مرغ را در یکی از حفره‌ها بشکنید. حرارت را تا حد متوسط کاهش دهید و اجازه دهید به مدت ۲ الی ۳ دقیقه تخم‌مرغ‌ها کمی ببندند. سپس پنیر را بپاشید و درب ظرف را بگذارید تا به مدت یک الی دو دقیقه پنیر ذوب شود و سفیده‌ی تخم‌مرغ کاملاً ببندد.

۴- گوشت را خرد کرده و روی غذا بپاشید. سپس با فلفل آن را طعم‌دار کنید.

۵- یک نکته کلیدی اینکه سیب‌زمینی که در مرحله اول در ماکروویو پخته را می‌توانید در یک ظرف درپوشیده به مدت یک روز سرد و منجمد کنید.

اطلاعات تغذیه صبحانه اسفناج و پنیر

اندازه‌ی وعده: یک ماهیتابه

در هر وعده: ۷۰۸ کیلو کالری؛ ۴۲ گرم چربی (۱۵ گرم چربی اشباع شده)؛ ۵ گرم فیبر؛ ۵۱ گرم کربوهیدرات؛ ۳۴ گرم پروتئین؛ ۲۶۹ میکروگرم فولات؛ ۴۲۴ میلی‌گرم کلسترول؛ ۲ گرم قارچ؛ بدون قند اضافه شده؛ ۳ میلی‌گرم ویتامین A؛ ۴۰ میلی‌گرم ویتامین C؛ ۴۶۸ میلی‌گرم کلسیم؛ ۷ میلی‌گرم آهن؛ ۹۲۸ میلی‌گرم سدیم و۷۸۶ میلی‌گرم پتاسیم.

ارزش تغذیه: ویتامین A (معادل ۱۸۸٪ ارزش روزانه)، فولات (۶۷٪ ارزش روزانه)، ویتامین C (معادل ۶۷٪ ارزش روزانه)، کلسیم (۴۷٪ ارزش روزانه)، آهن (۳۹٪ ارزش روزانه)، کربوهیدرات ۳٫۵ برابر

 

منبع:چطورپدیا

چطور سینه مرغ یخ زده را بپزیم؟

چطور سینه مرغ یخ زده را بپزیم؟

 

  • زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه
  • زمان پخت: ۴۵ دقیقه
  • مجموع زمان صرف شده: ۶۰ دقیقه

 

روش اول: طبخ مرغ در فر

 

 

۱- یک سینی تخت مخصوص فر و یا کباب پیدا کنید که کف آن کمی برآمده باشد. همچنین می‌توان از توری مخصوص کباب استفاده کرد و آن را بر روی یک سینی تخت معمولی گذاشت.

 

  • بالا بردن سطح سینی باعث می‌گردد تا قطرات چربی در حال چکه گوشت مرغ از گوشت جدا شوند و بر روی زمین ریخته شوند.

۲- سینی فر را با فویل آلمینیوم بپوشانید. این کار باعث می‌شود تا سینی تمیز باقی بماند و مرغ سریع‌تر پخته شود.

 

۳- فر را از قبل به میزان ۱۸۰ درجه گرم کنید. یک توری مخصوص کباب را در وسط فر قرار دهید.

 

  • همیشه مراقب باشید که گوشت سینه‌ی مرغ یخ‌زده را در این حرارت طبخ کنید تا از رشد هرگونه باکتری که در دمای کمتر از ۱۸۰ رشد می‌کنند، جلوگیری شود.
  • اگر قصد ندارید که سینه مرغ به‌صورت خشک پخته شود، می‌توانید آن را در یک ظرف نچسب قرار دهید. فر را به میزان ۱۹۰ درجه از قبل گرم کنید تا بعداً ظرف را با آلومینیوم بپوشانید. تقریباً در زمانی مشابه به پخت خشک، زمان خواهد برد.

 

 

 

۴- شش تکه سینه‌ی مرغ را از فریزر خارج کنید. سینه‌ی مرغ یخ‌زده قبل از پخت نیازی به آب‌کشی و یا شستشو ندارد.

 

۵- تکه‌های سینه مرغ را در یک سینی پوشانده شده با فویل آلومینیوم قرار دهید. طوری آن‌ها را در ظرف بچینید که فاصله‌ی کافی از یکدیگر داشته باشند.

 

 

۶- ادویه‌های مورد علاقه و دلخواه خود را با یکدیگر ترکیب کنید. بسته به تعداد، بین ۱ تا ۶ قاشق سوپ‌خوری برای پخت نیاز است.

 

  • نمک، فلفل و مقداری لیمو می‌توانند ترکیبی ساده و مفید باشند. همچنین می‌توان از مخلوط ادویه‌های مختلف بسته‌بندی شده استفاده کرد.
  • اگر می‌خواهید سینه‌ی مرغ تند باشد، از سس مخصوص کباب و یا دیگر سس‌های مربوط در ظروف نچسب استفاده نمود.

 

۷- بین ۱ تا ۱ قاشق و نیم سوپ‌خوری بر روی یک طرف سینه مرغ ادویه بپاشید. سپس سینه را در ظرف برعکس کنید تا طرف دیگر هم به ادویه آغشته شود.

 

  • از دست زدن به گوشت سینه‌ی خام خودداری کنید. از یک برس مخصوص پخت برای مالیدن سس بر روی مرغ استفاده کنید و از مقاش یا انبر فلزی برای جابه‌جا کردن تکه‌های سینه بر روی سینی مخصوص پخت استفاده کنید.

 

۸- سینی را درون فر قرار دهید. زمان پخت را بر روی ۳۰ دقیقه و یا ۴۵ دقیقه تنظیم کنید. البته اگر قصد اضافه کردن سس به مرغ را ندارید.

 

  • از آنجایی که گوشت شما سینه‌ی مرغ یخ‌زده است، باید مدت زمان استاندارد پخت گوشت را به میزان ۵۰ درصد افزایش دهید؛ بنابراین اگر پخت سینه‌ی مرغ معمولی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول بکشد، در حالت یخ‌زده مدت زمان به ۳۰ تا ۴۵ دقیقه افزایش می‌یابد.

 

۹- پس از ۳۰ دقیقه سینی را از فر خارج کنید. سس کباب و یا آب نمک بیشتری را به آن اضافه کنید.

 

۱۰- سینی را دوباره درون فر قرار دهید. مدت زمان را روی ۱۵ دقیقه تنظیم کنید.

 

۱۱- با استفاده از یک حرارت‌سنج مخصوص گوشت، دمای داخلی گوشت مرغ را چک کنید. این یک گام مهم است، زیرا مدت زمان پخت تنها راه قابل‌ اطمینان برای تضمین پخت کامل گوشت نیست.

 

  • زمانی که زمان‌سنج فر خاموش می‌شود و مرغ به مدت ۴۵ دقیقه پخته شده است، دماسنج گوشت را تا مرکز درون گوشت مرغ فرو کنید. زمانی که به دمای ۷۴ درجه رسید، می‌توانید آن را میل کنید.

 

روش ۲: طبخ مرغ در دیگچه به‌صورت بخارپز

 

۱- مرغ یخ زده را تکه‌تکه کنید. می‌توانید بر روی اجاق به‌صورت کامل طبخ و یا سرخ کرد اما تکه‌تکه کردن آن زمان کمتری را برای پخت صرف می‌کند.

 

  • می‌توان با استفاده از مایکروفر مرغ را کمی حرارت داد تا عمل تکه‌تکه کردن آن راحت‌تر شود، اما همیشه از مرغ پخته شده در مایکروفر سریعاً استفاده کنید.

 

۲- بر روی مرغ چاشنی بزنید. می‌توان از یک ترکیب ادویه، سس و یا روش پاشیدن نمک و فلفل قبل از فریز کردن و یا گرم کردن مرغ در حین آشپزی استفاده کرد.

 

  • همچنین می‌توانید جوجه را به‌صورت آبگوشت بپزید و ادویه‌جات بیشتری به آن اضافه کنید و از خشک پخته شدن آن جلوگیری کنید.
  • به یاد داشته باشید ادویه‌ای که به‌طور مستقیم بر روی گوشت یخ‌زده پاشیده شود، هنگام پخت جذب آن نخواهد شد.

 

۳- یک قاشق روغن مخصوص طبخ در ظرف پخت بریزید. از روغن زیتون، سبزیجات و یا کره استفاده کنید.

 

  • حرارت را به میزان متوسط رو به بالا قرار دهید و بگذارید روغن و یا کره ذوب و داغ شوند.
  • از هرگونه سوپ، چه سبزیجات و چه مرغ می‌توانید برای درست کردن مرغ به‌صورت آبگوشتی استفاده کنید.

 

۴- تکه‌های سینه مرغ را در یک دیگچه داغ بگذارید. حرارت را روی مقدار متوسط نگه دارید. دیگچه را با درب مخصوص بپوشانید تا سینه مرغ به‌خوبی پخته شود.

 

 

۵- سینه‌ی مرغ را به مدت ۴-۲ دقیقه بپزید. هنگام پخت درب قابلمه را از روی آن بلند نکنید زیرا باعث می‌شود حرارت از ظرف خارج شود.

 

  • همانند پخت جوجه یخ‌زده، پخت جوجه معمولی در صورت گرم شدن قبلی، هنوز هم ۵۰ درصد بیشتر از پخت عادی گوشت زمان‌بر است.
  • پس از ۴-۲ دقیقه، ادویه و چاشنی‌های مختلف را به جوجه‌ی خود اضافه کنید.

 

۶- سینه‌ی مرغ را هنگام پخت به‌طور مدام در ظرف بچرخانید و برعکس کنید. برای این کار از مقاش مخصوص استفاده کنید.

 

۷- حرارت را کم کنید و ظرف را بپوشانید. زمان‌سنج را روی ۱۵ دقیقه تنظیم کنید و بگذارید تا جوجه به‌آرامی بجوشد. این بار هم از برداشتن درب قابلمه خودداری کنید.

 

۸- گاز را خاموش‌کنید و اجازه دهید تا جوجه به مدت ۱۵ دقیقه در ظرف بماند. همیشه پس از پخت ۱۵ دقیقه‌ای، باید مقداری جوجه را در قابلمه نگه دارید.

 

 

۹- دمای حرارت گوشت جوجه را چک کنید. درب را از روی ظرف بردارید و با استفاده از حرارت‌سنج گوشت، دمای گوشت جوجه را بررسی کنید. دمای گوشت باید حداقل ۱۶۵ درجه فارنهایت باشد.

 

  • مراقب باشید هیچ قسمتی از گوشت به رنگ صورتی و نپخته باقی نمانده باشد.

 

منبع:چطورپدیا