کدو سبز سرخ‌ کرده همراه با کره و سیر

کدو سبز سرخ‌ کرده همراه با کره و سیر

کدو سبز سرخ‌ کرده

این بار، قصد داریم تا طرز تهیه‌ی آسان و سریع کدوسبز را بر روی اجاق به شما آموزش دهیم. فقط و فقط پنج دقیقه برای طبخ آن لازم است، سپس، بلافاصله آماده‌ی خوردن است!

طرز پخت کدو‌سبز (زوکینی) بر روی اجاق

راه‌های زیادی برای طبخ کدو سبز وجود دارد، اما سریع‌ترین راه برای این کار، این است که کدوسبز را در ماهیتابه و بر روی اجاق سرخ کنید. با این روش، کدوسبزها به رنگ قهوه‌ای درآمده و طعمی ترد را به خود می‌گیرند.

طبخ کدو سبز

اغلب افراد به کدوسبز علاقه دارند، اما وقتی که در مقداری کره پخته شده باشد، باب میل همه خواهد شد. کره، طعم فوق‌العاده‌ای به خوراک می‌دهد و باعث می‌شود که کدوسبزها به رنگ قهوه‌ای در بیایند.

ما همچنین اندکی سیر خرد شده نیز به ماهیتابه اضافه کنیم، چراکه کره و سیر باید همیشه در کنار هم باشند، غیر از این است؟

راز اصلی این دستورالعمل، پخت کدوسبز نیست. چراکه پخت آن بدون اضافه کردن مواد لازم، فقط به خمیر شدن کدوسبز منجر می‌شود.

کدو سبز

نکاتی که باید در سرخ کردن کدوسبز رعایت کنید

  • از یک ماهیتابه‌ی بزرگ استفاده کنید. با استفاده از یک ماهیتابه‌ی بزرگ، کدوسبزها به خوبی در فضای آزاد ظرف پخش شده و به رنگ قهوه‌ای در می‌آیند. این نکته برای سبزیجات دیگر نیز زمانی که در ماهیتابه سرخ می‌شوند، صادق است. همچنین این نکته در هنگام پخت قارچ نیز قابل استفاده است.
  • پوست کدوسبزها را نگیرید. کدوسبزهای بدون پوست، بعد از پخته شدن ترد نیستند و خمیر می‌شوند.
  • از نمک، در هنگام پختن استفاده نکنید؛ زیرا نمک، تمام آب لازم برای کدوسبز را به خودش جذب می‌کند. به همین دلیل کدوسبزها تردی خود را از دست می‌دهند. نمک را می‌توانید بعد از پخت به آن اضافه کنید.
  • تا زمانی که کدوسبزها به رنگ قهوه‌ای در بیایند به پختن ادامه دهید. با این کار شاید مقداری پلاسیده به نظر بیایند، اما باعث ترد شدن آن‌ها می‌شود.

سرخ کردن کدوسبز

تنوع مواد

کدوسبز سرخ شده قابلیت این را دارد که مواد متنوع بسیاری را در خود جای دهد. در ادامه، برخی از موادی که می‌توان به کدوسبز سرخ شده اضافه کرد:

  • با اضافه کردن اندکی پنیر پارمزان به خوراک، می‌توانید از طعم جدیدش لذت ببرید. البته هر نوع پنیری قابل استفاده است و آسیبی به طعم اصلی نمی‌زند.
  • ترکیب کره و سیر نیز می‌تواند بسیار جالب باشد، اما شما می‌توانید از دیگر مواد تند هم استفاده کنید. می‌توانید ادویه‌های خوزستان و ادویه‌های هندی مانند ادویه کاری یا پودر فلفل را امتحان کنید.
  • برای بیشتر کردن تردی خوراک، می‌توانید از بادام‌های خرد شده و یا بادام‌زمینی کره‌ای استفاده کنید.
  • می‌توانید تکه‌های گوجه را درون ظرف بریزید و تا زمانی که کدوسبزها به رنگ قهوه‌ای در بیایند و گوجه‌ها عصاره‌ی خود را در میان کدوسبزها آزاد کنند، به پختن ادامه دهید.
  • با اضافه کردن اندکی لوبیای پخته یا خام مانند لوبیای سفید، نخود و یا لوبیای سیاه می‌توانید به افزایش سطح پروتئین خوراک کمک کنید.

سرخ کردن کدوسبز

کدوسبز سرخ‌کرده همراه با کره و سیر

زمان مورد نیاز برای تهیه‌ی مواد لازم: ۵ دقیقه

مدت زمان پخت: ۵ دقیقه

مجموع: ۱۰ دقیقه

کدوسبز سرخ‌کرده یک خوراک سریع، آسان و سالم است. خوشمزگی نیز یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های این خوراک محسوب می‌شود.

مقدار مواد لازم، برای سرو ۴ نفر کافی است.

مواد لازم

  • ۲ عدد کدوسبز متوسط خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر له‌شده (سه حبه)
  • نمک و فلفل سیاه تازه
  • ۱ عدد پیازچه که به خوبی ریز شده باشد
  • ۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان یا پکورینو که اختیاری است
  • آب‌لیموی تازه

 

۱- نحوه‌ی خرد کردن کدوسبز بر عهده‌ی خود شماست. می‌توانید آن‌ها را به شکل دایره‌ای خرد کنید یا می‌توانید آن‌ها را قاچ کنید.

۲- کره‌ی آب شده را با حرارت ملایم در سطح ماهیتابه پخش کنید. کدوسبز و سیر را اضافه کنید، هر از گاهی آن‌ها را با هم مخلوط کرده و هم بزنید. برای مدت سه تا پنج دقیقه تا زمانی که کدوسبزها به رنگ قهوه‌ای در بیایند به پختن ادامه دهید.

۳- مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس، در صورت تمایل، می‌توانید پنیر و یا پیازچه را به آن اضافه کنید. بلافاصله پس از آن، غذا آماده‌ی خوردن است با اندکی آب‌لیمو نوش جان کنید.

 

منبع: چطورپدیا

کدو سبز سرخ‌ کرده همراه با کره و سیر

کدو سبز سرخ‌ کرده همراه با کره و سیر

کدو سبز سرخ‌ کرده

این بار، قصد داریم تا طرز تهیه‌ی آسان و سریع کدوسبز را بر روی اجاق به شما آموزش دهیم. فقط و فقط پنج دقیقه برای طبخ آن لازم است، سپس، بلافاصله آماده‌ی خوردن است!

طرز پخت کدو‌سبز (زوکینی) بر روی اجاق

راه‌های زیادی برای طبخ کدو سبز وجود دارد، اما سریع‌ترین راه برای این کار، این است که کدوسبز را در ماهیتابه و بر روی اجاق سرخ کنید. با این روش، کدوسبزها به رنگ قهوه‌ای درآمده و طعمی ترد را به خود می‌گیرند.

طبخ کدو سبز

اغلب افراد به کدوسبز علاقه دارند، اما وقتی که در مقداری کره پخته شده باشد، باب میل همه خواهد شد. کره، طعم فوق‌العاده‌ای به خوراک می‌دهد و باعث می‌شود که کدوسبزها به رنگ قهوه‌ای در بیایند.

ما همچنین اندکی سیر خرد شده نیز به ماهیتابه اضافه کنیم، چراکه کره و سیر باید همیشه در کنار هم باشند، غیر از این است؟

راز اصلی این دستورالعمل، پخت کدوسبز نیست. چراکه پخت آن بدون اضافه کردن مواد لازم، فقط به خمیر شدن کدوسبز منجر می‌شود.

کدو سبز

نکاتی که باید در سرخ کردن کدوسبز رعایت کنید

  • از یک ماهیتابه‌ی بزرگ استفاده کنید. با استفاده از یک ماهیتابه‌ی بزرگ، کدوسبزها به خوبی در فضای آزاد ظرف پخش شده و به رنگ قهوه‌ای در می‌آیند. این نکته برای سبزیجات دیگر نیز زمانی که در ماهیتابه سرخ می‌شوند، صادق است. همچنین این نکته در هنگام پخت قارچ نیز قابل استفاده است.
  • پوست کدوسبزها را نگیرید. کدوسبزهای بدون پوست، بعد از پخته شدن ترد نیستند و خمیر می‌شوند.
  • از نمک، در هنگام پختن استفاده نکنید؛ زیرا نمک، تمام آب لازم برای کدوسبز را به خودش جذب می‌کند. به همین دلیل کدوسبزها تردی خود را از دست می‌دهند. نمک را می‌توانید بعد از پخت به آن اضافه کنید.
  • تا زمانی که کدوسبزها به رنگ قهوه‌ای در بیایند به پختن ادامه دهید. با این کار شاید مقداری پلاسیده به نظر بیایند، اما باعث ترد شدن آن‌ها می‌شود.

سرخ کردن کدوسبز

تنوع مواد

کدوسبز سرخ شده قابلیت این را دارد که مواد متنوع بسیاری را در خود جای دهد. در ادامه، برخی از موادی که می‌توان به کدوسبز سرخ شده اضافه کرد:

  • با اضافه کردن اندکی پنیر پارمزان به خوراک، می‌توانید از طعم جدیدش لذت ببرید. البته هر نوع پنیری قابل استفاده است و آسیبی به طعم اصلی نمی‌زند.
  • ترکیب کره و سیر نیز می‌تواند بسیار جالب باشد، اما شما می‌توانید از دیگر مواد تند هم استفاده کنید. می‌توانید ادویه‌های خوزستان و ادویه‌های هندی مانند ادویه کاری یا پودر فلفل را امتحان کنید.
  • برای بیشتر کردن تردی خوراک، می‌توانید از بادام‌های خرد شده و یا بادام‌زمینی کره‌ای استفاده کنید.
  • می‌توانید تکه‌های گوجه را درون ظرف بریزید و تا زمانی که کدوسبزها به رنگ قهوه‌ای در بیایند و گوجه‌ها عصاره‌ی خود را در میان کدوسبزها آزاد کنند، به پختن ادامه دهید.
  • با اضافه کردن اندکی لوبیای پخته یا خام مانند لوبیای سفید، نخود و یا لوبیای سیاه می‌توانید به افزایش سطح پروتئین خوراک کمک کنید.

سرخ کردن کدوسبز

کدوسبز سرخ‌کرده همراه با کره و سیر

زمان مورد نیاز برای تهیه‌ی مواد لازم: ۵ دقیقه

مدت زمان پخت: ۵ دقیقه

مجموع: ۱۰ دقیقه

کدوسبز سرخ‌کرده یک خوراک سریع، آسان و سالم است. خوشمزگی نیز یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌های این خوراک محسوب می‌شود.

مقدار مواد لازم، برای سرو ۴ نفر کافی است.

مواد لازم

  • ۲ عدد کدوسبز متوسط خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر له‌شده (سه حبه)
  • نمک و فلفل سیاه تازه
  • ۱ عدد پیازچه که به خوبی ریز شده باشد
  • ۱/۴ پیمانه پنیر پارمزان یا پکورینو که اختیاری است
  • آب‌لیموی تازه

 

۱- نحوه‌ی خرد کردن کدوسبز بر عهده‌ی خود شماست. می‌توانید آن‌ها را به شکل دایره‌ای خرد کنید یا می‌توانید آن‌ها را قاچ کنید.

۲- کره‌ی آب شده را با حرارت ملایم در سطح ماهیتابه پخش کنید. کدوسبز و سیر را اضافه کنید، هر از گاهی آن‌ها را با هم مخلوط کرده و هم بزنید. برای مدت سه تا پنج دقیقه تا زمانی که کدوسبزها به رنگ قهوه‌ای در بیایند به پختن ادامه دهید.

۳- مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس، در صورت تمایل، می‌توانید پنیر و یا پیازچه را به آن اضافه کنید. بلافاصله پس از آن، غذا آماده‌ی خوردن است با اندکی آب‌لیمو نوش جان کنید.

 

منبع: چطورپدیا

دستور پخت بروکلی کباب شده

دستور پخت بروکلی کباب شده

بروکلی

ممکن است قبلاً با دستورالعمل‌های دیگری برای پخت کلم بروکلی آشنا شده باشید. مثل کلم بروکلی پنیری پخته شده که ترکیبی بی‌نظیر از بروکلی ترد و پنیر چدار است؛ اما این بار، قرار است تا یکی از بهترین نسخه‌های پخت بروکلی، یعنی بروکلی کبابی همراه با لیمو را با شما در میان بگذاریم.

طرز تهیه‌ی بهترین بروکلی کباب شده

سخت‌ترین قسمت پخت این غذا جایی است که واقعاً باید به خودتان مسلط باشید و قبل از دیگران به ماهیتابه حمله نکنید!

بروکلی

نکاتی برای پخت بهترین بروکلی کباب شده

حواستان به اندازه‌ی بروکلی‌ها باشد. سعی کنید از مقدار اندازه‌ی مساوی آن‌ها مطمئن شوید. تصمیم با شماست، می‌توانید هر چقدر که می‌خواهید کوچک یا بزرگ خردشان کنید، اما سعی کنید در یک اندازه به نظر برسند. چراکه در این صورت، همه‌ی آن‌ها به یک اندازه کباب می‌شوند.

سعی کنید سطوح صافی را به وجود بیاورید. به جای بریدن ساقه‌ی بروکلی ها و دست نزدن به ابتدای آن، به طوری که شبیه نوک یک درخت به نظر می‌رسند، سعی کنید که نوک بروکلی‌ها را به دو یا چهار قسمت تقسیم کرده و سطح صافی را به وجود بیاورید. سپس، سعی کنید در زمان چیدن بروکلی ها روی گاز، سطح صافشان رو به پایین باشد. بدین صورت، وقتی که بروکلی ها کباب می‌شوند، نوکشان رنگ قهوه‌ای جالبی به خودش می‌گیرد.

بروکلی کباب شده

سطح ماهیتابه‌ی خود را زیادی شلوغ نکنید. این نکته برای دیگر سبزیجات نیز صدق می‌کند. سعی کنید بروکلی ها را بیش از حد نزدیک یکدیگر نچینید تا مبادا در هنگام کباب شدن، بسوزند و تبدیل به کربن خالص شوند! این نکته برای قارچ هم صدق می‌کند.

بروکلی ها را در دمای بالا کباب کنید. برای نوک‌های قهوه‌ای و ترد و ساقه‌ای کرمی شکل، سعی کنید حرارت فر خود را تا ۴۰۰ یا ۴۵۰ درجه‌ی فارنهایت بالا ببرید. ما معمولاً از ۴۲۵ درجه‌ی فارنهایت استفاده می‌کنیم، اما ممکن است فر شما چنین درجه‌ای را نداشته باشد. بروکلی برای کباب شدن به صورت کامل، به ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان نیاز دارد. حواستان تا انتهای این زمان، شش‌دانگ به بروکلی ها باشد.

بروکلی کباب شده

مواد متنوعی که در مواد به کار رفته می‌توانید برای خودتان قائل شوید

بروکلی کباب شده اصولاً توسط روغن، نمک و فلفل سرو می‌شود، اما این خوراک قابلیت این را دارد که تنوعات بسیار زیادی را در آن اعمال کنید.

در این دستور پخت، باید از چند تکه لیمو نیز در کنار بروکلی ها استفاده کنید. وقتی که طبخ بروکلی ها به اتمام رسید، با فشردن لیمو، عصاره‌ی آن را بر روی بروکلی های کباب شده می‌ریزیم و از طعم بی‌نظیرش لذت می‌بریم.

بروکلی کباب شده

چند مورد از تنوعاتی که می‌توانید از آن‌ها بهره ببرید

۱- بروکلی کباب شده همراه با سیر: می‌توانید از دو یا سه پر نازک سیر در هنگام کباب کردن بروکلی استفاده کنید.

۲- بروکلی کبابی تند: می‌توانید از یک دوم قاشق چای‌خوری یا بیشتر فلفل قرمز له‌شده در کنار بروکلی ها برای طبخ استفاده کنید.

۳- بروکلی کباب شده همراه با پنیر: می‌توانید بروکلی کباب شده را با یک چهارم یا یک سوم پیمانه پنیر آمیخته کرده و نوش جان کنید.

۴- از گیاهان تازه استفاده کنید: می‌توانید بروکلی کباب شده را با یک چهارم پیمانه از گیاهان تازه و خرد شده مثل جعفری، پیازچه و ریحان سرو کنید.

۵- می‌توانید از ادویه‌های تند مثل پودر فلفل، ادویه‌ی تاکو که می‌توانید در خانه تهیه کنید یا دیگر ادویه‌های تند برای مزه دار کردن بیشتر بروکلی استفاده کنید. فقط کافی است تا قبل از آغاز پخت، بروکلی را به آن‌ها آغشته کنید.

۶- بروکلی کباب شده همراه با سرکه‌ی بالزامیک: تنها کافی است تا به جای اضافه کردن آب‌لیمو به بروکلی های کباب شده، اندکی سرکه‌ی بالزامیک با کیفیت را بر روی آن‌ها بریزید.

البته این‌ها تنها بخشی از مواد ممکن بودند. مطمئناً شما می‌توانید با خلاقیت خودتان، طعم این خوراک لذت بخش را تا حدود بسیار بیشتری بهبود بخشید.

بروکلی کباب شده

دستور پخت نهایی بروکلی کباب شده

زمان مورد نیاز برای آماده‌سازی مواد لازم: ۵ دقیقه

مدت زمان پخت: ۲۵ دقیقه

مجموع: ۳۰ دقیقه

این دستور پخت روشی کلاسیک را آموزش می‌دهد و از آن دسته دستور بخت‌هایی است که شما باید همیشه آن را به کار ببرید. با این دستور پخت، حتی آن‌هایی که به کلم بروکلی هیچ علاقه‌ای هم ندارند، عاشق آن می‌شوند. سعی کنید از چند تکه لیموی شیرین نیز در کنار آن استفاده کنید. لیمو با آن طعم شیرینش، مزه‌ی بی‌نظیری را به بروکلی می‌دهد، خصوصاً وقتی که عصاره‌اش را بر روی بروکلی ها بریزید.

مواد لازم

  • یک خوشه بروکلی (در حدود ۵۰۰ یا ۲۵۰ گرم). آن‌ها را خرد کنید، ساقه‌هایشان را ببرید یا تکه تکه کنید
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون، آووکادو یا روغن دانه‌ی انگور
  • نمک و فلفل سیاه تازه
  • سه تکه لیمو

۱- حرارت فر را بر روی ۴۲۵ درجه‌ی فارنهایت تنظیم کنید.

۲- برش‌های بروکلی خود را درون روغن زیتون قرار دهید، یک دوم قاشق چای‌خوری و یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه را به ظرف اضافه کنید. آن‌ها را خوب هم بزنید و حواستان باشد که سطوح صاف بروکلی رو به پایین بوده و در نهایت به رنگ قهوه‌ای در آمده باشند.

۳- برش‌های لیمو را در اطراف بروکلی پخش کنید. بروکلی را هم نزنید و تا وقتی که نوک آن‌ها قهوه‌ای و ترد نشده به پختن ادامه دهید که زمانی در حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه صرف می‌کند.

۴- این خوراک را به صورت گرم و همراه با عصاره‌ای از لیموی پخته شده بر روی بروکلی ها سرو کنید.

بروکلی کباب شده

نکاتی برای بهبود خوراک

  • ساقه‌ی بروکلی ها را دور نیندازید. اگر بروکلی های خریداری شده، ساقه‌های بسیار بلندی دارند، از بریدن آن‌ها صرف نظر کنید، چراکه می‌توانید آن‌ها را نیز اضافه کرده و میل کنید. شاید اندکی سفت باشند، اما فواید خاص خودشان را به همراه دارند.

 

منبع: چطورپدیا

دستور پخت فریتاتای سیب‌زمینی با فلفل مکزیکی

دستور پخت فریتاتای سیب‌زمینی با فلفل مکزیکی

فریتاتای سیب‌زمینی

برای تهیه این غذای خوشمزه، کافی است نگاهی به یخچال بیندازید و به دنبال وعده‌های غذایی که از دیروز و پریروز مانده باشید. مقدار کمی سیب‌زمینی له شده، مقداری گشنیز، یک ورق پنیر و اندکی فلفل چیپتول در سس ادوبو نیاز داریم.

فریتاتای سیب‌زمینی

نکته: فلفل چیپتول در ادوبو را می‌توان در تمام فروشگاه‌های مواد غذایی پیدا کرد، این سس در ظروفی بسیار کوچک بسته‌بندی شده، رنگی همانند فلفل دودی دارند؛ اما پایه و اساس آن‌ها از گوجه‌فرنگی گرفته شده است؛ در مجموع، سسی با ادویه‌های مختلف است. این سس یکی از موارد بسیار مهم در آشپزخانه است، به طوری که برای مزه دار کردن سس‌های مختلف از جمله سس مایونز می‌توان از آن استفاده کرد. شاید آن‌چنان ماده‌ی شاخصی به نظر نرسد، اما وقتی به میزان مناسب و خصوصاً در مکان درست استفاده شود، می‌تواند مزه‌ی دودی بسیار جذابی را به غذا اضافه کند.

فریتاتا خوراکی است که تقریباً شبیه چیزی بین املت و یک کویینچ (خوراک پنیر و گوشت و اسفناج که در لایه‌ای از خمیر ماکارونی پیچیده و طبخ شده است) بدون شیرینی است. این خوراک در یک ماهیتابه نیز به راحتی طبخ می‌شود. برای یک ماهیتابه‌ی ۲۰ تا ۳۰ سانتی‌متری، به ۶ عدد تخم‌مرغ نیاز است.

تخم مرغ بومی

شما می‌توانید هر چیزی که دم دستتان است را به آن اضافه کنید. مارچوبه، تره‌فرنگی، گوشت نمک‌زده، پنیرهای مختلف، سیب‌زمینی و غیره. فقط حواستان جمع باشد که حجم مواد اضافه شده بیشتر از یک یا دو پیمانه نشود.

فریتاتای سیب‌زمینی

دستور پخت فریتاتای سیب‌زمینی همراه با فلفل مکزیکی

مدت زمان مورد نیاز برای آماده‌سازی مواد لازم: ۱۰ دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت: ۱۵ دقیقه

مجموع کل: ۲۵ دقیقه

شما می‌توانید هر چیزی که دم دست‌تان است را اضافه کنید. مارچوبه، تره‌فرنگی، گوشت نمک‌زده، پنیرهای مختلف، سیب‌زمینی و غیره. فقط حواستان جمع باشد که حجم مواد اضافه شده بیشتر از یک یا دو پیمانه نشود.

می‌تواند برای ۴ تا ۶ نفر کافی باشد.

مواد لازم

  • ۶ عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • یک سوم پیمانه پنیر مونتری جک، یا پنیر دلخواه شما
  • ۲ عدد فلفل کامل چیپتول در سس ادوبو
  • ۲ قاشق غذاخوری گشنیز ریز شده
  • ۱ عدد تره‌فرنگی که کاملاً ریز شده باشد
  • یک هشتم قاشق چای‌خوری نمک دریایی
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • یک دوم پیمانه سیب‌زمینی
  • یک عدد فلفل دلمه‌ای زرد، خرد شده

دستور پخت

۱- در یک کاسه‌ی متوسط تخم‌مرغ‌ها، پنیر، فلفل‌های چیپتول، تره‌فرنگی، گشنیز و نمک را بریزید.

۲- یک ماهیتابه‌ی ۲۰ تا ۳۰ سانتی‌متری، یا یک تابه‌ی نسوز را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. پنیر را اضافه کرده و در کف ماهیتابه بمالید. سیب‌زمینی را در ماهیتابه ریخته و برای ۳ تا ۴ دقیقه بپزید. فلفل دلمه‌ی زرد را اضافه کرده و برای ۲ تا ۳ دقیقه‌ی دیگر به پخت ادامه دهید.

۳- یک محفظه‌ی دندانه‌دار بر روی ماهیتابه قرار داده و حرارت ماهیتابه را تا حد کباب کردن بالا ببرید.

۴- مخلوط تخم‌مرغ را به داخل ماهیتابه ریخته و با کفگیر هم بزنید. برای مدت ۴ تا ۵ دقیقه هم بزنید، یا به عبارت دیگر تا وقتی هم بزنید که مواد شما جاگیر شده (پف کند) و به سمت بالا حرکت کنند.

۵- ماهیتابه را به خوبی تکان داده و بگذارید حرارت به تمام نقاط آن برسد. تا جایی که قسمت بالای خوراک، قهوه‌ای و پف کرده باشد. این کار را تا حدود ۲ یا ۳ دقیقه ادامه دهید. حالا می‌توانید فریتاتای خود را به ۶ قسمت تقسیم کرده و نوش جان کنید.

 

منبع: چطورپدیا

دستور پخت نان شکلاتی و آبدار کدو سبز

دستور پخت نان شکلاتی و آبدار کدو سبز

نان شکلاتی کدو سبز

این نان لذیذ نه تنها سریع پخته می‌شود، بلکه دستورالعملی ساده دارد. نان شکلاتی کدو سبز هم دقیقاً همین‌طور است. اول از همه، باید یک قرص نان را برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.

یک دستگاه غذا ساز همراه با تیغه‌های برنده می‌تواند کار پخت و پز این نان را بسیار آسان‌تر کند. البته، رنده‌ی دستی نیز می‌تواند همان کار را انجام دهد. کار برش به سرعت پیش رفته و وقت چندانی از شما نمی‌گیرد.

نان شکلاتی کدو سبز

اگر یک نگاه سرسری به دستور پختی که در سطر پایین قرار داده‌ایم بکنید، متوجه می‌شوید که ما از پودر قهوه یا اسپرسوی فوری استفاده می‌کنیم. می‌توان گفت که در حقیقت، راز خوشمزگی این نان، در همین ماده است؛ چراکه مزه‌ی شکلاتی‌اش را از این پودرها می‌گیرد. شاید برخی افراد فکر کنند که با اضافه کردن چنین پودری، این نان بیشتر مزه‌ی قهوه به خود بگیرد؛ اما اصلاً چنین نیست و مزه‌ای شبیه به شکلات خالص در انتظار شماست. هر نوع پودر قهوه‌ای کارساز است، اما اگر به دنبال بهترین طعم‌ها هستید، از پودر اسپرسو استفاده کنید.

دستورالعملی ساده و آسان برای پخت نان شکلاتی کدو سبز

  • آماده کردن مواد مورد نیاز برای پخت: ۱۵ دقیقه
  • مدت زمان لازم برای پخت: ۵۵ دقیقه
  • مجموع کل: ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه

یک دستگاه غذا ساز همراه با تیغه‌های برنده می‌تواند کار پخت و پز این نان را بسیار آسان‌تر کند، اما الزام خاصی به آن نیست، چراکه با رنده‌های دستی نیز می‌توانید این کار را انجام دهید. برای دو برابر کردن نان شکلاتی کدوسبز می‌توانید یک دوم یا سه چهارم پیمانه، شکلات اضافه کنید.

یک قرص کامل و یا ده برش نان برای این کار لازم داریم.

مواد لازم

  • ۱/۲ پیمانه کدوسبز ریزریز شده
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۱/۲ پیمانه پودر کاکائوی شیرین شده
  • ۱ قاشق چای‌خوری جوش شیرین
  • ۱/۴ قاشق چای‌خوری پودر خمیرمایه
  • ۱/۴ قاشق چای‌خوری نمک دریایی
  • ۱/۲ پیمانه روغن گیاهی
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری شکر
  • ۱/۲ پیمانه شکر قهوه‌ای روشن
  • ۲ عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق چای‌خوری پودر قهوه یا یک دوم قاشق چای‌خوری پودر اسپرسو
  • ۱ قاشق چای‌خوری عصاره‌ی وانیل
  • ۱/۲ یا ۳/۴ پیمانه شکلات (اختیاری)

نان شکلاتی کدو سبز

دستور پخت

فر را تا دمای ۳۵۰ درجۀ فارنهایت گرم کنید و سپس ظرف نان ۹ در ۵ اینچ را با روغن مخصوص پخت و پز اسپری کنید.

در یک کاسه‌ی متوسط آرد، پودرکاکائوی شیرین شده، جوش شیرین، پودر خمیرمایه و نمک را ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید. سپس، در یک کاسه‌ی بزرگ‌تر با استفاده از همزن برقی، روغن گیاهی، شکرها، تخم‌مرغ‌ها، پودر قهوه‌ی مورد نظر و وانیل را ریخته و برای مدت دو دقیقه تا زمانی که به خوبی مخلوط شوند، هم بزنید.

برش‌های کدو سبز را به مواد خشک اضافه کنید. سپس، محتویات خشک خود را در دو مرحله، به محتویات تر اضافه کنید. سپس، به سراغ برش‌های شکلات بروید.

حالا مواد آماده‌ی خود را بر روی نان ریخته و به خوبی روی آن بمالید. ۵۵ تا حدود ۶۵ دقیقه آن را بپزید تا وقتی که چاقو را به درون آن فرو ببرید و چاقو تمیز و بدون چسبیدن هیچ ماده‌ای به آن، بیرون بیاید.

وقتی که کار پخت و پز نان به اتمام رسید، آن را بر روی یک ظرف مشبک بگذارید تا خنک شود.

نان شکلاتی کدو سبز

نکات و پیشنهادات سرآشپز

  • آماده کردن این نان برای مصرف در آینده: این نان می‌تواند در یک بسته‌بندی مناسب، برای مدت سه ماه در فریزر سالم باقی بماند. برای سرو، آن را از شب قبل در یخچال قرار دهید تا آرام آرام به دمای عادی برسد و نهایتاً می‌توانید از آن استفاده کنید.
  • نکته در حین پختن: می‌توانید برای پخت بهتر کیک، به جای ظرف‌های سربسته از ظرف‌های سیمی مشبک استفاده کنید، به طوری که دو ظرف سیمی مشبک بر روی یکدیگر قرار گرفته و کیک در میان آن‌ها قرار بگیرد. این کار روند پختن و خنک شدن کیک را بهبود می‌بخشد. البته این ظرف‌ها باید مخصوص کیک باشند.

 

منبع: چطورپدیا