معجون جو دو سر پرک با توت‌فرنگی و موز

معجون جو دو سر پرک با توت‌فرنگی و موز

دستور پخت این معجون با هر افزودنی دیگری سازگار است. شما می‌توانید در این معجون به غیر از موز، توت‌فرنگی و شکلات از هر چیز دیگری که دوست دارید مانند آجیل، کشمش، خربزه و … نیز استفاده کنید.

معجون جو دو سر پرک با توت‌فرنگی و موز

طرز تهیه بهترین معجون بلغور جو دو سر در فر

شما می‌توانید از شب قبل، تمامی مواد معجون را با هم مخلوط کنید و صبح آن را بپزید ولی برای انجام این کار بهتر است تکه‌های موز را در ته ظرف قرار دهید. چون اگر آن‌ها را روی معجون قرار دهید امکان دارد که در طول شب، به رنگ قهوه‌ای روشن در بیایند.

اکثر افراد تمامی مواد معجون را با هم مخلوط می‌کنند و در کیسه‌های پلاستیکی می‌گذارند و تا مدت ۱ ماه در فریزر نگه می‌دارند. زمانی که قصد استفاده از آن را دارند، از فریزر خارج می‌کنند و طبق دستور به راحتی آن را می‌پزند. برای انجام این کار بهتر است به جای اینکه تکه‌های موز را روی معجون قرار دهید، میوه‌ها را با کل مواد معجون مخلوط کنید. این کار از قهوه‌ای رنگ شدن میوه‌ها جلوگیری می‌کند.

جایگزین‌هایی برای مواد معجون جو دو سر پرک

این معجون با افرادی که رژیم غذایی سرشار از لبنیات و بدون تخم‌مرغ دارند، سازگار است. شما می‌توانید تخم‌مرغ را از این معجون حذف کنید. این در حالی است که در دستور اصلی این معجون استفاده از یک تخم‌مرغ توصیه می‌شود. همچنین می‌توانید در این دستور به جای شیر، شیر بادام یا شیر نارگیل از شیر سویا استفاده کنید.

شما همچنین می‌توانید در میوه‌ها و شکلات‌های به کار برده شده در این دستور نیز تغییراتی ایجاد کنید. برای کم کردن کالری و شیرینی، کلاً شکلات را از این معجون حذف کنید. همچنین می‌توانید از میوه‌هایی مانند زغال‌اخته و تمشک به جای موز و توت‌فرنگی استفاده کنید.

اگر می‌خواهید مقدار شکر را در این معجون کم‌تر کنید، می‌توانید کلاً شکر را حذف کنید. همچنین می‌توانید به جای شکر از عسل و شیره آگاو استفاده کنید.

طرز تهیه معجون جو دو سر پرک با توت‌فرنگی و موز

آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه، پخت: ۳۰ دقیقه، زمان کل: ۴۰ دقیقه

طرز تهیه‌ی این معجون بسیار آسان است و در آن از موز، توت‌فرنگی و شکلات استفاده می‌شود. این معجون برای صبحانه بسیار مناسب است، اگر زمان کافی ندارید که صبح آن را درست کنید می‌توانید از شب قبل آن را آماده کنید و قسمت پختن آن را برای صبح نگه دارید. می‌توانید به جای برخی از مواد اولیه آن از جایگزین‌هایی استفاده کنید. برخی از این ایده‌ها:

استفاده از شیر سویا، حذف تخم‌مرغ، استفاده از شکر کمتر و ایجاد تغییراتی در میوه‌ها، آجیل و شکلات و استفاده از هر چیز دلخواه.

مواد مورد نیاز برای ۸ نفر

  • ۲ پیمانه (۱۷۰ گرم) جوی دو سر پرک
  • ۱/۳ پیمانه (۷۰ گرم) شکر قهوه‌ای روشن
  • ۱ قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده
  • ۲ قاشق چای‌خوری پودر ۵ ادویه چینی (می‌توانید به جای آن از دارچین استفاده کنید)
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱/۲ پیمانه (۵۵ گرم) گردوی خرد شده
  • ۱۷۰ گرم توت‌فرنگی تکه تکه شده
  • ۱/۳ پیمانه (۶۰ گرم) تکه‌های شکلات کم شیرین
  • ۲ پیمانه (۴۷۰ میلی‌لیتر) شیر، لبنی یا غیر لبنی
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۳ قاشق غذاخوری کره‌ی ذوب شده
  • ۲ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
  • ۱ عدد موز رسیده، برش یافته به قطعه‌های ۲ سانتی‌متری

دستور پخت

فر را روی دمای ۳۷۵ درجه‌ی فارنهایت تنظیم کنید و مایع مخصوص را در ظرف دو لایه اسپری کنید و داخل سینی پخت فر قرار دهید.

در یک ظرف بزرگ جو، شکر، بکینگ پودر، پوست پرتقال، پودر ۵ ادویه چینی یا دارچین، نمک، نصف گردو، نصف توت‌فرنگی‌ها و نصف تکه‌های شکلاتی را با هم مخلوط کنید. مخلوط آماده شده را داخل ظرف بریزید و تکه‌های موز و باقیمانده‌ی توت‌فرنگی و گردوها را روی آن پخش کنید.

در یک ظرف بزرگ دیگر شیر، تخم‌مرغ، کره و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس مایع آماده شده را روی مخلوط میوه و جو بریزید و ظرف را تکان دهید تا مایع بین مخلوط به خوبی نفوذ کند و پخش شود.

معجون را به مدت ۳۵ دقیقه درون فر بپزید تا رنگ سطح آن قهوه‌ای روشن شود و مایع شیر به خوبی جا بیافتد.

برای طعم دهی بیشتر می‌توانید روی توت‌فرنگی‌ها مقداری شکر قهوه‌ای بریزید و معجون را به مدت ۲۰ الی ۳۰ ثانیه گریل کنید.

 

منبع: چطورپدیا

طرز تهیه پنکیک موز عالی

طرز تهیه پنکیک موز عالی

نکته: از آنجایی که باتر میلک به سختی در فروشگاه‌ها پیدا می‌شود، برای تهیه آن می‌توان ۱ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو به ۱ لیوان شیر اضافه کنید و بدون هم زدن، اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند. پس از ۱۵ دقیقه می‌توانید از آن به عنوان جایگزین باتر میلک استفاده نمایید.

بهتر است زمانی که وقت اضافی دارید موزهای اضافی را پوست گرفته و آن‌ها را برش دهید و در فریزر بگذارید تا در مواقع لازم از آن‌ها استفاده کنید؛ که این کار موجب صرفه‌جویی در وقت شود.

پنکیک موز

طرز تهیه بهترین پنکیک موز

درست کردن پنکیک کار آسانی است! ابتدا خمیر پنکیک را با باتر میلک آماده کنید. سپس موز له‌شده، دارچین، جوز هندی و مقداری ادویه را به خمیر اضافه کنید.

پنکیک موز

هنگام درست کردن پنکیک توجه به این نکته ضروری است که تمامی مواد نباید بیش از حد با هم مخلوط شوند. برای اینکه یک پنکیک پرمحتوا و سبک داشته باید فقط کافی است مواد را به آرامی با هم ترکیب کنید.

شما به دو ظرف نیاز خواهید داشت که در یک ظرف آرد، مقداری شکر، بکینگ پودر و سایر ادویه‌ها را ترکیب می‌کنید و در ظرف دیگر تخم‌مرغ، باتر میلک و موزهای له‌شده را مخلوط می‌کنید.

اگر آماده‌ی درست کردن پنکیک هستید، مخلوط تخم‌مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید. فراموش نکنید که آن دو را نیز به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس آن‌ها را در یک ماهی‌تابه ساده یا تابه مخصوص پنکیک بپزید. پنکیک‌ها را با چند تکه موز و آجیل خرد شده تزیین کنید و با یک لیوان شیره افرای گرم سرو کنید.

پنکیک موز

طرز تهیه پنکیک

آماده‌سازی: ۱۰ دقیقه، پخت: ۲۰ دقیقه، زمان کل: ۳۰ دقیقه

پنکیک موز همراه دارچین و جوزهندی یک صبحانه کامل و مناسب است. برای راحتی و صرفه‌جویی در وقت، بهتر است در زمان مناسب تکه‌های موز را در فریزر بگذارید تا در صورت نیاز از آن‌ها استفاده کنید. اگر می‌خواهید که طعم موز بیشتر حس شود از موزهای رسیده استفاده کنید.

موز و تخم مرغ

مواد مورد نیاز برای تهیه‌ی ۸ پنکیک

  • ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم) آرد ساده
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱/۲ قاشق چای‌خوری بکینگ پودر
  • ۱/۳ قاشق چای‌خوری دارچین
  • ۱/۸ قاشق چای‌خوری جوز هندی
  • نمک به مقدار لازم
  • ۱ پیمانه (۲۳۵ میلی‌لیتر) باتر میلک
  • ۱ عدد تخم‌مرغ
  • ۳ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • ۱ عدد موز رسیده، له‌شده با چنگال
  • شربت افرای گرم، تکه‌های موز، آجیل خرد شده برای تزیین و سرو

دستور پخت

آرد، بکینگ پودر، شکر، دارچین و جوز هندی را در یک ظرف بزرگ با استفاده از چنگال خوب مخلوط کنید و در یک ظرف دیگر نیز، باتر میلک، تخم‌مرغ، کره‌ی ذوب شده و موزهای له‌شده را با استفاده از چنگال به خوبی هم بزنید.

اگر می‌خواهید بعداً از مخلوط برای درست کردن پنکیک استفاده کنید، باید مخلوط آرد و باتر میلک را بپوشانید و تا زمانی که قصد پختن پنکیک را داشتید در یخچال قرار دهید. جدا نگه‌ داشتن دو مخلوط در یخچال باعث می‌شود که پنکیک‌های شما نرم‌تر شوند.

ماهی‌تابه یا صفحه‌ی مخصوص پنکیک را روی شعله‌ی متوسط قرار دهید تا گرم شود. اگر می‌خواهید بدانید که ماهی‌تابه یا صفحه آماده پختن پنکیک است یا نه! می‌توانید چند قطره آب روی آن بریزید اگر آب در برخورد با صفحه حرکت کرد و بعد تبخیر شد یعنی آماده است.

مخلوط آرد و مخلوط باتر میلک را با استفاده از چنگال، به خوبی با هم ترکیب کنید. خمیر شما زمانی آماده است که از آن حباب‌های کوچک بیرون بیاید. در واقع مهم این است که نباید خمیر را بیش از حد هم بزنید.

سپس روغن را روی ماهی‌تابه اسپری کنید یا با استفاده از فرچه، کره ذوب شده را روی آن پخش کنید تا پنکیک‌ها به ماهی‌تابه یا صفحه نچسبند. سپس برای هر پنکیک خمیری به اندازه ۱/۴ پیمانه اختصاص دهید و با استفاده از قاشق خمیر را روی ماهی‌تابه یا صفحه پخش کنید.

زمانی که لبه‌های پنکیک خشک شد و حباب‌های کوچکی روی سطح آن ظاهر شد، یک طرف پنکیک کاملاً پخته است و آن را برگردانید، این کار تقریباً ۲ دقیقه طول می‌کشد. سپس طرف دیگر پنکیک را نیز حدود ۱ الی ۲ دقیقه بپزید تا رنگ آن قهوه‌ای روشن شود و وسط آن نیز پخته شود.

سرو صحیح پنکیک با شراب افرای گرم، تکه‌های موز و خرده‌های آجیل انجام می‌شود. اگر می‌خواهید پنکیک حالت مرطوب و نرم داشته باشد آن را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید.

برخی نکات مفید

باتر میلک خانگی: اگر به باتر میلک نیاز داشتید و به آن دسترسی نداشتید، می‌توانید خودتان آن را درست کنید به این صورت که ۱ لیوان شیر با ۱ قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه ترکیب کنید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا جا بیفتد سپس آن را در هر دستور غذایی که می‌خواهید استفاده کنید.

 

منبع: چطورپدیا