طرز تهیه خوراک برنج وحشی با قارچ و اسفناج

چطور خوراک برنج وحشی با قارچ و اسفناج درست کنیم؟

اغلب افراد، گاهی اوقات دوست دارند در پخت‌وپز مواد بسیار ساده‌ای را به کار ببرند. تعداد کمی از مواد اولیه که به‌راحتی در دسترس باشد و حداقل زمان لازم برای آشپزی و همچنین مراحل خیلی ساده‌ای برای آماده شدن را داشته باشند.

تمایل به این کار ممکن است از این واقعیت ناشی شود که گاهی افراد فقط برای خودشان آشپزی می‌کنند و وقتی می‌دانند که تنها کسی هستند که آن غذا را خواهند خورد، بنابراین  ترجیح می‌دهند که یک غذای ساده و کم دردسر را تهیه کنند و انگیزه‌ای برای پخت یک غذای زمان‌بر ندارند؛ البته گاهی افراد در انتخاب غذا سلیقه‌ی بسیار ساده‌ای دارند. منظورم این است که ممکن است تنها یک ظرف پر از اسپاگتی برای شما کافی باشد؛ بدون هیچ مخلفات اضافی مثل رشته‌فرنگی کره‌ای به همراه حجم زیادی از پنیر پارمسان و این غذا را به کوفته قلقی ترجیح دهید.

با این ‌حال، همه افراد همیشه یک غذاهای پیچیده‌ را تحسین می‌کنند. منظور این است که همان‌قدر که خوردن یک کاسه بزرگسوپ بدون هیچ مخلفات اضافه لذت بخش است، به همان اندازه برای یک پیتزا با تمام مخلفات و کوهی از پنیر پارمسان تازه رنده شده خوشمزده و دلنشین خواهد بود.

برنج وحشی

اجازه بدهید با گفتن این جمله شروع کنیم که برنج وحشی یک لقمه چرب و خوش‌مزه است. این ماده دارای بافتی بسیار دلپذیر و جویدنی است که طعمی تقریباً بین نشاسته و سبزیجات دارد؛ و این مورد به این دلیل است که برنج وحشی در واقع یک برنج نیست. بلکه نوعی بذر است که نسبت به برنج دارای پروتئین بیشتر و کربوهیدرات کمتری هست. همچنین دارای ویتامین A، اسیدفولیک و امگا ۳ است. این نوع برنج به «برنج آبی» یا «برنج کانادایی» نیز شناخته می‌شود.

برنج وحشی را با اسفناج، قارچ شیتاکه، زغال اخته (کرن بری) خشک ‌شده، پیاز کاراملی شده و پنیر گرویر مخلوط کنید و خودتان یک قاشق غذاخوری از آن بخورید تا از طعم شگفت‌انگیز این ترکیبات لذت ببرید.

اگر از ما بپرسید می‌گوییم که این خوراک کمی بیشتر از یک وعده غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد و یک وعده غذایی کاملاً استاندارد هست.

یک وعده غذایی استاندارد می‌تواند در یک کاسه و در کمتر از ۱۰ دقیقه آماده شود. وعده غذایی می‌تواند یک بلغور جو دوسر و یا یک کاسه حبوبات باشد؛ اما این ظرف … همان‌طور که می‌بینید من تنها از یک ظرف بسیار ساده استفاده شده است که پس از سرو غذا به‌راحتی قابل شستشو است؛ بنابراین اگر شما به یک غذای مطبوع و خوش‌مزه و آرامش‌بخش برای خانواده خود نیاز دارید، من به شما توصیه می‌کنیم که این غذا را درست کنید.

خوراک برنج وحشی با قارچ و اسفناج

زمان آماده کردن مواد: ۱۵ دقیقه

زمان پخت: ۴۰ دقیقه

مجموع زمان: ۵۵ دقیقه

مواد لازم

  • اسفناج تازه: ۲۲۵ گرم
  • ۱ دسته بزرگ از کلم بروکلی
  • ۲ عدد قارچ پورتوبلو بزرگ، قطعه‌قطعه شده
  • ۲۲۵ گرم قارچ شیتاکه، قطعه‌قطعه شده
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۳ حبه سیر
  • ۱ قاشق غذاخوری آویشن خشک
  • ۱ قاشق غذاخوری پونه خشک
  • ¼ فنجان چای جوز هندی
  • ¼ فنجان چای فلفل قرمز
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • نصف فنجان سبزیجات سبز
  • نصف فنجان شیر نارگیل
  • ۳ قاشق غذاخوری آرد گندم کامل
  • ۴ فنجان برنج وحشی پخته‌شده
  • ۲ قاشق غذاخوری کرن بری خشک
  • ۲ عدد پیاز شیرین، به‌صورت حلقه شده
  • نصف فنجان پنیر گرویر، تکه‌تکه شده

طرز تهیه

۱- برنج وحشی را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید.

۲- داخل ظرف کاسرول را توسط ۲.۵ قاشق چای‌خوری روغن مخصوص پخت‌وپز چرب کنید و کنار بگذارید.

۳- اسفناج و کلم را در یک بخارپز قرار دهید و به مدت ۲ دقیقه بگذارید بماند تا کمی نرم شوند.

۴- یک ماهی‌تابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید. وقتی روغن داغ شد، قارچ‌ها را به‌صورت یک لایه منظم در کف ماهی‌تابه بچینید و اجازه دهید پخته شوند و به آن‌ها دست‌ نزدید تا زمانی که به یک قارچ کاراملی شده تبدیل شوند، تقریباً حدود ۳ دقیقه. سپس قبل از اضافه کردن کره، سیر و ادویه، با دقت قارچ‌ها را زیر و رو کنید تا طرف دیگر آن‌ها نیز پخته شوند. تقریباً حدود ۵ دقیقه. درنهایت، اسفناج و کلم‌ را اضافه کنید و به هم بزنید تا همه مواد به‌خوبی باهم ترکیب شوند.

۵- در یک کاسه کوچک، سبزیجات و شیر نارگیل را باهم مخلوط کنید؛ و روی حرارت متوسط قرار دهید. قبل از اینکه این ترکیب به دمای جوش برسد، در ظرف دیگری به‌اندازه یک فنجان آب بریزید و روی حرارت قرار دهید و مقدار معینی آرد به فنجان اضافه کنید و مرتباً آن را هم بزنید تا به یک ماده صاف و یکدست تبدیل شود. اکنون آرد را به مخلوط سبزیجات و شیر نارگیل اضافه کنید و تا زمانی که به یک ترکیب یکنواخت و غلیظ خامه‌ای رسیدید، هم بزنید.

۶- سس تهیه ‌شده در مرحله قبل را روی اسفناج، کلم‌ و قارچ‌ها بریزید و به هم بزنید تا ترکیب شوند. برنج وحشی پخته ‌شده و زغال اخته خشک‌ شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید و تمام ترکیبات را به ظرف کاسرول انتقال بدید؛ و نیمی از پنیر گرویر تکه شده را روی آن بپاشید.

۷- درجه حرارت فر را بر روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

۸- روغن زیتون را به ماهی‌تابه خود اضافه کنید و آن را روی حرارت متوسط تنظیم کنید. زمانی که روغن داغ شد، پیاز برش داده شده و نمک و فلفل را اضافه کنید و به‌طور مداوم هم بزنید تا پیاز رفته ‌رفته نرم شود. تقریباً حدود ۵ دقیقه. همین‌طور به‌طور مداوم هم بزنید تا اینکه پیاز به رنگ قهوه‌ای طلایی تبدیل شود. حدود ۲۰ دقیقه.

۹- ترکیب پیاز را به ظرف کاسرول اضافه کنید و پنیر باقیمانده را نیز در این مرحله اضافه کنید. تا بیست دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود. غذای شما آماده است!

 

منبع: چطورپدیا

چطور چیپس اسفناج پخته ایتالیایی درست کنیم؟

چطور چیپس اسفناج پخته ایتالیایی درست کنیم؟

چیپس اسفناج پخته ایتالیایی میان وعده‌ی جدید و سالم مورد علاقه من است و آن را تقریباً از تمام چپیس‌های کلمی که تاکنون خورده‌ام، بیشتر دوست دارم. این میان وعده نسبت به همه‌ی قبلی‌ها لذیذتر است. یا شاید به این دلیل است من که تحت هر شرایطی اسفناج را به کلم بروکلی ترجیح می‌دهم.

با برگ‌های تازه و زیبای اسفناج شروع کنید!

اجازه دهید از اینکه چطور موفق شدم یک پاکت کامل از این چیپس را طی یک روز تمام کنم. به من اعتماد کنید. با یک بار درست کردن آن می‌بینید که کار سختی نیست. من اخیراً اشتیاق زیادی به غذاهای شور و نمکی داشته‌ام و هر بار که دلم یک پاکتچیپس نمکی خواست این برگ‌های پخته‌ی اسفناج مرا نجات دادند.

من به‌شخصه دوست دارم تا حد ممکن آن‌ها را مزه‌دار کنم و این چیپس ترد و ظریف، با ادویه ایتالیایی طعم شگفت‌انگیزی و لذیذی خواهد داشت.

اسفناج تازه که با ادویه‌ی گیاهی ایتالیایی مزه دار شده، آماده برای اجاق گاز!

بهتر است این چیپس را به‌محض خروج از فر نوش‌جان کنید زیرا پس از چند ساعت حالت ترد خود را از دست خواهد داد. البته از آنجا که تاکنون چنین زمانی دوام نیاورده درستی این مسئله هنوز برای من ثابت نشده است.

ممکن است پس از پخت ظاهر زیبایی نداشته باشند، اما به‌قدری لذیذ است که ذائقه ذره‌ای به‌ظاهر آن اهمیت نخواهد داد.

مواد لازم

  • ۲ فنجان اسفناج تازه (برگ‌های بزرگ و سالم را انتخاب کنید)
  • چند قطره روغن زیتون تصفیه نشده
  • ادویه‌ی گیاهی ایتالیایی
  • نمک

دستور پخت

۱- دمای فر را روی ۳۲۵ فارنهایت تنظیم کنید.

۲- اسفناج‌ها را در یک کاسه بزرگ بریزید.

۳- چند قطره روغن زیتون به ظرف اضافه کنید و با دستان خود طوری مخلوط کنید که تمام برگ‌ها به روغن آغشته شوند. مراقب باشید زیاد روغن استفاده نکنید تا اسفناج ‌در فر به‌خوبی ترد شود.

۴- برگ‌های اسفناج را با چاشنی گیاهی ایتالیایی و نمک طعم‌دار کنید.

۵- یکی از برگ‌ها را مزه کرده تا از کافی بودن میزان چاشنی اطمینان حاصل کنید (برای مزه دار کردن به ادویه زیادی نیاز نداریم)

۶- برگ‌های اسفناج‌ را روی سینی فر که سطح آن با کاغذ پوستی یا فویل آلومینیومی چرب پوشانده شده، در یک لایه مسطح طوری بچینید که روی هم قرار نگیرند.

۷- اسفناج‌ها را به مدت ۸ دقیقه بپزید. اگر پس از ۸ دقیقه باز هم نیاز به پخت داشت با دقت مراقب آن‌ها باشید.

۸- اجازه دهید ۲ تا ۳ دقیقه روی سینی فر بمانند.

۹- چیپس‌ها را از روی سینی برداشته و نوش‌جان کنید!

نکات

خیلی مراقب باشید که بیش از حد از روغن زیتون استفاده نکنید. تنها چند قطره کافی است. کاهش اندازه‌ی برگ‌های اسفناج درون فر طبیعی است، نگران نباشید.

 

منبع: چطورپدیا

تهیه دسر سیب

چطور دسر سیب بپزیم؟

مواد لازم

  • ۵-۶ عدد سیب تازه و باکیفیت
  • دوسوم پیمانه آرد
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • نصف پیمانه شکر قهوه‌ای
  • ۱ قاشق چای‌خوری نمک
  • نصف قاشق چای‌خوری دارچین (اختیاری)
  • ۶ قاشق غذاخوری کره بدون نمک

روش اول: دسر سیب ساده

۱- فر را گرم نموده و ظرف خود را آماده کنید. فر را روی دمای ۱۷۷ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و کف ظرف شیرینی‌پزی خود را آغشته به کره کنید.

دسر سیب

۲- سیب‌ها را آماده کنید. هسته و دانه‌های مرکز سیب را جدا کنید و سیب‌ها را مانند شکل به تکه‌های کوچک برش دهید و سپس در ظرف شیرینی‌پزی قرار دهید.

  • ممکن است با توجه به‌اندازه سیب‌ها، به تعداد بیشتری سیب نیاز پیدا کنید. نکته مهم این است که سیب‌ها حدود سه‌چهارم ظرف شما را پر کنند.

۳- چاشنی روی دسر را آماده کنید. آرد، شکر‌ها، نمک و دارچین را در یک‌کاسه باهم مخلوط کنید.

  • شما همچنین می‌توانید مواد را در یک‌کاسه با‌هم الک کنید ولی هم زدن، ساده و سریع‌تر است.

۴- کره را به مخلوط خشک آرد اضافه کنید. با استفاده از یک چنگال یا دستان خود کره را طوری با آرد مخلوط کنید که ترکیب این دو بافتی تازه و شِن مانند تشکیل دهد.

  • اگر برای این کار از دستان خود کمک می‌گیرید سعی کنید زیاد روی کره کار نکنید، چراکه ممکن است کره بیش ‌از حد نرم شود و ترکیب را خراب کند. سعی کنید دستان خود را سرد نگه‌ دارید و کار را سریع انجام دهید.

۵- سیب‌ها را با مخلوط آرد بپوشانید. آرد را روی تمام سطح ظرف به‌صورت مساوی پخش کنید. آرد را بر روی سیب‌هایی که حالتی تپه مانند ایجاد کرده‌اند، فشار دهید تا سطحی یکدست و صاف به وجود آید.

۶- دسر سیب را بپزید. دسر را به مدت ۴ دقیقه تا یک ساعت بپزید تا زمانی که سطح آن طلایی شود و سیب‌ها به‌خوبی پخته شوند و عصاره آن‌ها به جوش آید.

  • بهتر است یک ورق تفلون پخت‌و‌پز در زیر دسر قرار دهید تا در صورتی ‌که قطره‌های شیره سیب از کناره‌های ظرف به بیرون ریخت، در ادامه نیازی به تمیز کردن فر نباشد.

۷- دسر را از فر خارج و نوش جان کنید. ابتدا اجازه دهید دسر برای دقایقی در دمای اتاق بماند و سپس آماده خوردن شوید. دسر سیب را با خامه یا بستنی سرو کنید.

روش دوم: امتحان کردن نوع دیگری از دسر‌های میوه‌ای

دسر میوه ای

۱- میوه خود را تغییر دهید. شما می‌توانید در تمام طول سال با استفاده از میوه‌های تازه هر فصل این دسر را تهیه کنید. در تابستان، تمشک و توت سیاه یا توت‌فرنگی و در بهار گلابی و میوه گیاه ریواس را انتخاب کنید. اگر از میوه‌ای‌ ترش‌مزه‌ استفاده می‌کنید، لازم است که مقدار شکر را مطابق با میزان ترشی میوه تنظیم کنید. برای مثال ریواس به شکر بیشتری نیاز دارد.

  • می‌توانید از میوه‌های یخ‌زده هم برای دسر استفاده کنید. برای انجام این کار لازم نیست قبل از اضافه کردن آرد میوه‌ها را روی اجاق بپزید. همان ابتدا سطح ظرف را با آرد بپوشانید و دسر را در فر قرار دهید.

۲- در مخلوط آرد، از جو استفاده کنید. برای ایجاد بافتی جویدنی‌تر و سنگین‌تر برای دسر خود، می‌توانید اضافه ‌کردن مقداری جو در مخلوط آرد را امتحان کنید. برای این منظور نیمی از آرد را با جو جایگزین کنید. این کار باعث می‌شود دسر شما کمی مزه گرانولا به خود بگیرد.

  • به یاد داشته باشید که حتی در صورت استفاده از جو، مقداری آرد در مخلوط سطح دسر خود استفاده کنید؛ آرد نقش نوعی چسب را ایفا می‌کند که بافت دسر را منسجم نگه می‌دارد. آرد همچنین شیره گرفته ‌شده از میوه را به خود جذب می‌کند.

۳- به دسر خود دانه‌های مغذی بیفزایید. دانه‌های مغذی ارزش غذایی دسر را بالابرده و باعث خوشمزه‌تر شدن و تُرد ‌شدن دسر می‌شوند. دانه مورد‌ علاقه خود یا بادام‌زمینی، گردو و یا فندق را امتحان کنید. اگر از آجیل بو داده استفاده کنید و قبل از اضافه کردن خردشان کنید، نتیجه بهتری می‌گیرید.

  • اطمینان حاصل کنید که دانه‌ها به‌خوبی با مخلوط سطح دسر ترکیب ‌شده باشند. چرا‌که اگر فقط آن‌ها را روی مخلوط آرد پخش کنید، به‌احتمال فراوان دانه‌ها می‌سوزند.

۴- همراه دسر از خامه شیرینی‌پزی یا بستنی استفاده کنید. اگر‌چه دسر سیب به‌تنهایی هم فوق‌العاده خوشمزه است، اما برای تجربه‌ای هیجان‌انگیز‌تر می‌توانید مقداری خامه قنادی یا بستنی به آن اضافه کنید.

  • مجبور نیستید همیشه از بستنی وانیلی استفاده کنید. دسر سیب به‌خوبی با بستنی شکلاتی یا کارامل هم جواب می‌دهد.

 

منبع: چطورپدیا

روش تهیه سوپ خامه اسفناج

چطور سوپ خامه اسفناج درست کنیم؟

سوپ خامه اسفناج

طرز تهیه سوپ اسفناچ با خامه

مواد لازم برای تهیه‌ی طعم دهنده و سس روکس

  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ پیاز متوسط که پوست آن کنده و نگینی شده است (حدود ۱ فنجان)
  • ۱/۴ فنجان به‌علاوه‌ی ۱ قاشق غذاخوری آرد همه منظوره

مواد لازم برای تهیه‌ی سس ولوته

  • ۴ فنجان عصاره مرغ کنسرو شده‌ و کم‌ نمک خانگی

سبزیجات پایه

  • ۹۰۰ گرم اسفناج تازه
  • نمک دانه درشت

برای انتهای کار

  • ۱/۲ فنجان خامه‌ی سنگین (افزودن آن اختیاری است)

مواد لازم برای تهیه‌ی نان کروتون (قطعات مکعبی تُست شده)

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون تصفیه نشده
  • ۱/۳ فنجان تکه‌های نان فرانسوی

دستور پخت

۱- کره را در یک ماهیتابه متوسط عمیق و در دمای متوسط ذوب کنید. پیاز را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید شفاف شود. سپس آرد را اضافه کنید و تا ۱ دقیقه مدام هم بزنید. (مراقب باشید رنگ آرد تغییر نکند)

۲- عصاره مرغ را اضافه کرده و با مواد به‌خوبی مخلوط کنید و صبر کنید تا به نقطه جوش برسد؛ سپس حرارت را کمی کمتر کرده و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید طعم خامی آرد گرفته و مواد غلیظ شوند (در نهایت غلظت مواد باید چیزی مشابه خامه‌ی سنگین باشد.).

۳- بلانچ کردن اسفناج: اسفناج‌ها را به‌خوبی پاک کرده و بشویید، هم‌زمان یک قابلمه آب جوش آماده کرده و یک ظرف آب یخ نیز آماده کنید. به آب جوش نمک اضافه کرده و اسفناج‌ها را درون آن بریزید و اجازه تا ۳۰ ثانیه بلانچ شوند. فقط تا حدی که اسفناج‌ها نرم شده و رنگشان روشن‌تر شود. سپس آن‌ها را با آبکش بیرون آورده و به‌سرعت درون ظرف آب یخ بریزید تا روند پخت متوقف شود و این بار سریع‌تر هم بزنید. در نهایت اسفناج‌ها را با دست خود فشار دهید تا آب اضافی آن کشیده شود.

۴- اسفناج و سس ولوته را درون ظرف مخلوط‌کن ریخته و مراقب باشید بیشتر از نصف آن را پر نکند، آن‌قدر هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند. می‌توان مواد را با صفحه‌ی ریز یا درشت دستگاه خرد‌کن دستی، غذا ساز یا همزن نیز مخلوط کرد. سپس سوپ را درون یک قابلمه‌ی تمیز آبکش کرده و با فشردن یک کفگیر نرم روی مواد تا حد ممکن عصاره آن‌ها را بکشید.

۵- قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و در صورت تمایل روی آن کمی خامه بریزید. در صورت لزوم با افزودن عصاره مرغ یا آب بیشتر، مواد را آبکی کنید. سوپ‌ خامه‌ی گرم بسیار لذیذ و شکیل است، زیرا وقتی از سبزیجات سبز استفاده می‌کنیم، خامه سبب لطافت رنگ سوپ می‌شود. سس ولوته را می‌توان از روز قبل آماده و در ظرفی درپوشیده درون یخچال نگهداری کرد.

۶- روغن را در یک دیگچه‌ی کوچک روی حرارت متوسط قرار دهید. مکعب‌های نان را اضافه کرده و صبر کنید تا کاملاً طلایی و ترد شوند.

۷- سوپ را در کنار نان کروتون سرو کنید.

 

منبع:چطورپدیا

چطور کاسرول سبزیجات (اسفناج ،قارچ و پنیر) تهیه کنیم؟

چطور کاسرول سبزیجات (اسفناج ،قارچ و پنیر) تهیه کنیم؟

این کاسرول صبحانه بدون گوشت، یک راه عالی برای استفاده از نان‌های بیات است. بهترین قسمت این غذا شاید قطعات مکعبی نانی است که در دمای بالا پخته شده و پوسته‌ی ترد و لذیذی دارند. تمام مواد را می‌توان از شب قبل مخلوط و آماده کرد و صبح فردا روی اجاق گاز قرار داد.

مواد لازم

  • ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون تصفیه نشده، به‌علاوه‌ی مقداری برای چرب کردن ظرف
  • ۸ فنجان نان باگت خانگی که پوسته‌ی آن برداشته شده و به مکعب‌های ۲٫۵ سانتی برش داده شده است.
  • نمک و فلفل سیاه تازه
  • ۳۰۰ گرم قارچ سفید خرد شده (حدود ۴ فنجان)
  • ۲ حبه سیر کوبیده شده
  • ۱۵۰ گرم اسفناج تازه (حدود ۵ فنجان)
  • ۱۱۰ گرم پنیر گرویر درشت رنده شده (حدود ۱٫۵ فنجان)
  • ۱/۳ فنجان پارمیزان رنده شده
  • ۸ عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • ۵ فنجان ترکیب شیر و خامه
  • ۱ قاشق چای‌خوری برگ آویشن تازه کاملاً خرد شده

دستور پخت

۱- یک ظرف کاسرول ۳۰*۲۰ (معادل ۳ لیتر) را با روغن چرب کنید.

۲- قطعات نان را با ۲ قاشق غذاخوری روغن، ۱/۴ قاشق چای‌خوری نمک و مقداری فلفل در یک کاسه بزرگ بریزید. یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت قرار دهید. نان‌ها را درون ماهیتابه ریخته و به مدت ۸ دقیقه تا طلایی شدن آن‌ها گهگاه هم بزنید. نان‌های تُست شده را به کاسه برگردانید تا خنک شوند.

۳- ماهیتابه را پاک کنید. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقی‌مانده را روی حرارت ملایم گذاشته تا خوب داغ شود. یک لایه قارچ اضافه کرده و هم نزنید. ۳ دقیقه صبر کنید تا خوب قهوه‌ای شوند و هم بزنید و باز به مدت ۲ دقیقه اجازه دهید بپزد. سیر، آویشن، ۱/۴ قاشق چای‌خوری نمک و مقداری فلفل اضافه کنید، به مدت ۱ دقیقه مداوم هم بزنید، سپس اسفناج و ۱/۴ قاشق چای‌خوری نمک را به آن اضافه کنید. اجازه دهید غذا بپزد و به مدت ۱ الی ۲ دقیقه تا نرم شدن اسفناج‌ها گاهی آن را مخلوط کرده و سپس آن را از روی اجاق بردارید.

۴- نیمی از تکه‌های نان را در ظرف کاسرول ریخته روی آن مقداری پنیر گرویر را پارمیزان بپاشید. یک لایه مخلوط قارچ و اسفناج روی آن اضافه کرده سپس روی آن را باقی تکه‌های نان و پنیر پارمیزان و گرویر بپوشانید.

۵- تخم‌مرغ، ترکیب شیر و خامه، نصف قاشق چای‌خوری نمک و مقداری فلفل را درون یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و آن را در ظرف کاسرول بریزید. روی مخلوط را با بسته‌بندی پلاستیکی بپوشانید و آن را حداقل به مدت شش ساعت الی یک شب کامل در یخچال بگذارید. مخلوط را ۳۰ دقیقه قبل از پخت از یخچال بیرون بیاورید.

۶- دمای فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و به مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه صبر کنید تا خمیر کاملاً ببندد و روی آن طلایی شود. قبل از سرو غذا تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود.

 

منبع:چطورپدیا